Βαφές Ματ

Οι Βαφές αυτοκινήτων Ματ είναι η νέα μόδα , η οποία όλους τους εντυπωσιάζει με την μοναδικότητα και την κομψότητά της. Είναι κάτι διαφορετικό το οποίο μπορεί να δώσει στο όχημά σας , πραγματικά ένα «άλλο στυλ», που θα ζήλευαν πολλοί. To PaintMyCar αναλαμβάνει να κάνει το αγαπημένο σας όχημα παλιό ή καινούριο , πανέμορφη καλλονή στο χρώμα της επιλογής σας. Για την εταιρεία μας η συγκεκριμένη εργασία δεν είναι κάτι νέο, την δουλεύουμε χρόνια με άριστα αποτελέσματα. Αν ζητάτε ποιότητα και εμπειρία στις Βαφές Μάτ και όχι μόνο,  το PaintMyCar είναι μονόδρομος.Η ολική βαφή Ματ μπορεί να συνδυαστεί με βαφή ζαντών , η οποία θα κάνει το αυτοκίνητό σας πραγματικά μοναδικό . Περάστε μια βόλτα από την εταιρεία μας και επιλέξτε από το πλούσιο χρωματολόγιο μας, αυτό που πραγματικά σας εκφράζει.

Ακρυλικές Βαφές Υψηλής Ποιότητας

Η ώρα της των ολικών βαφών έφτασε. Παραπάνω μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πως μπορεί να αλλάξει ένα αυτοκίνητο, ακόμη και πολύ παλιό σε ηλικία. Με την κατάλληλη διαδικασία φανοποιίας που εφαρμόζεται από το PaintMyCar και ύστερα με την αλλαγή ή ανανέωση χρώματος , δεν θα αναγνωρίζεται το αυτοκίνητό σας. Είμαστε ευχαριστημένοι όταν μένουν και οι πελάτες μας  ευχαριστημένοι. Η ολική βαφή ( ακρυλική )  με το κατάλληλο χρώμα θα δώσει στο αυτοκίνητό σας απίστευτη εμφάνιση που δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να το κοιτάτε.

Στο κομμάτι των υπηρεσιών μας και στο παράρτημα αλλαγή χρώματος αυτοκινήτου υπάρχει χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτοκινήτου και παρουσιάζει τα αποτελέσματα βαφής μετά από 5 χρόνια.

Τώρα μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας ποια η διαφοράς βαφής αυτοκινήτου από ένα οποιοδήποτε "Βαφείο" και οι βαφές αυτοκινήτων του PaintMyCar

 

Φανοποιία - Επισκευή - Ολική Βαφή (Ζημιά απο Οξύ)

Ανακατασκευή Citroen - Σκουριά Τέλος

Ανακατασκευή Toyota Corolla Gti

Porsche

Honda CRV - Ζημιά από Οξύ