Λίγα λόγια για τις διαδικασίες μας

Διακρίνοντας τις φωτογραφίες στις παρακάτω εικόνες , μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για τα αποτελέσματα των εργασιών μας. Διαθέτουμε εργαλεία ακριβείας όπως καλίμπρα επαναφοράς σασί, για τις περιπτώσεις που χρειάζεται ,πετυχαίνοντας ένα άριστο αποτέλεσμα για το αυτοκίνητο σας , κάνοντας το ατρακαριστο ,ακόμη και μετά από πολύ δυνατό τρακάρισμα .

Η φανοποιία γίνετε με μεγάλη προσοχή και μεράκι ώστε να μείνουμε ικανοποιημένοι εμείς και έτσι ο πελάτης μας να μείνει ήσυχος. Το αμέσως επόμενο στάδιο η βαφή αυτοκινήτου χρειάζεται και αυτή μια προεργασία η όποια ξεκινάει με το τρίψιμο τις προ-βαφόμενης περιοχής για να γίνει η απαραίτητη λείανση της περιοχής ώστε τη στιγμή που θα πέσει η στρώση του χρώματος στο φούρνο και ύστερα το βερνίκι η επιφάνεια να μη κάνει καθόλου «βαθουλώματα» στο φώς.

 

 

Επιπλέον Υπηρεσίες    

Για τις εταιρείες Leasing και ανάλογα το πλήθος της φανοποιίας ή βαφής αυτοκινήτου που θα ζητηθεί , η εταιρεία μας προσφέρει ειδική έκπτωση κατόπιν συννεοήσεως με την διοίκηση. Για τις ασφαλιστικές εταιρείες ή τα ασφαλιστικά γραφεία και θέματα όπως τρακάρισμα αυτοκινήτου και διακπεραίωση - αποζημίωση προσφέρουμε επίσης ειδικές εκπτώσεις.Μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε , θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Επισκευάζουμε αμάξωματα παντός τύπων, πλαϊνά φτερά αυτοκινήτων, καπό , ουρανούς , μπροστινούς προφυλακτήρες, πίσω προφυλακτήρες, πόρτες, μάσκες, κάνουμε συγκολλήσεις πλαστικών και πολλά άλλα.